Valmistuneita kyhäilyjä

Tämä mamman kulta ei liity kyhäilyihin...Niiloa puri kyykäärme viikko sitten ja kuva otettu tässä pari päivää sitten. Puri kuonoon, jossa yksi hampaanjälki näkyykin kuonon vieressä vasemmalla. Purema vaati pari eläinlääkärireissua, koska tietysti tapaturma sattui sunnuntai-iltana klo 18 ja lähin päivystävä on 80km:n päässä. Apua saatiin melko nopeasti ja turvotus yms. meni loppujen lopuksi muutamassa päivässä ohi. Vielä ei siis tiedä aiheutuiko kyyn myrkystä mitä vaikutuksia maksaan ja munuaisiin, ne selviää myöhemmin. Nyt pikku-ukko alkaa olla entisellään, ensiviikolla juhlitaankin sitten 1-vuotis synttäreitä tavalla tai toisella:)
Kaikki kyhäilyt, jotka ennätin aloittaa määräaikaan mennessä ovat siis vihdoin ja viimein myös valmistuneetkin....näissä kuvissa siis osa valmistuneista ja myöhemmin lisää, ei siis makeaa mahan täydeltä;) Yllä siis aivan tavissukat Pallaksesta.
 Auringonkeltaiset kerttu-sukat Nallesta ja pitsisukat langasta jonka nimeä en nyt saa päähäni ja vyötekin on teillä tietämättömillä, langassa oli siis jotain "rapua" seassa.....
 Virkattu pitsiliina, luonnossa kyllä sinisempi kuin kuvassa.
 Bambu-langasta neulottu tiskirätti, ontelokuteesta virkattu pannunalunen sekä virkattu pikkuliina.
Sekä niinikään ontelokuteesta virkattu pikkumatto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui