kesäkassivaihto

Kesäkassivaihdon kanssa meinasikin tulla loppumetreillä kiire, vaikka aikaahan sen tekemiselle olisi ollut vaikka kuinka....mielikuva kankaasta oli kyllä itsellä aivan toinen, mutta kangaskaupan valikoimista valikoitui lopulta oikein pirtsakka raitakangas, ja kangas tuntui sormiin napakalta...joten tässä se nyt on, toivottavasti kassin saajaakin se miellyttää;) Ommeltua ei kyllä ole aikoihin ja sen kyllä tehdessä huomasi, malliksi olikin otettava melko perusjuttu. Kassin lähetin siis Kapteenille valkosuklaiden kera:)
Oman kesäkassini, neulotun sellaisen sain Cesilialta, iso kiitos sinulle! Paketti saapui päiväpostin mukana ja tuoksui vienosti ruisleivältä, jolloin vähän ajattelin, että mitä ihmettä....mutta kassi piti kuin pitikin sisällään ruisleipää:) Kiitos, leipää onkin maisteltu koko perheen voimin, samoin karvaiset ystävät saivat puruluita sekä löytyipä kassista jotain, jolla laittaa suut makeaksi....

Kesälomakin alkoi vihdoin ja viimein. Nyt yritetään saada kyhäilyt valmiiksi ja vaan lomailla, nauttia kesästä ja pian pääsee metsään keräämään mustikoita jne.

Kommentit

  1. Kauniit kassit. :) Itse sain kyllä kaikki kyhäilyt aloitettua, mutta tuskin lopetettua. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia tästä kassista ja makoisista yllätyksistä! Tullut jo hyviä aikoja sitten :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui