Pakkaspäivän piristys

Minulla on jostain syystä ihme taipumus kerätä erilaisia lankoja, tietämättä ihan tarkkaan mitä niistä milloinkin aion tehdä....Tämä polku-lanka on yksi niistä, värinä muistaakseni mustajuuri tai munakoiso;), ensin yritin tehdä näistä säärystimiä, sitten sukkia ja lopulta siitä tulikin huivi. Mallia otettu vähän sieltä ja täältä, perustylsää aina oikeaa ja vähän virkattua pitsiä reunaan. No, tuli siitä oikeastaan ihan kiva ;)
Sukkatempauksen ensimmäiset sukat valmiina eli piirakkasukat nalle-langasta
Monissa blogeissa on vilahtanut Pihla-pipo, joten minäkin tahdoin sellaisen ja viime syksyn salaiselta ystävältäni Lilalta saamani Puro-lanka kävi tähän oikein hyvin. Tupsuja en ole tehnyt sitten varmaan ala-asteen, mutta kyllä tuo ihan tupsulta näyttää...
Eilen sain mukavaa postia...kevään snyni oli muistanut minua jo ensimmäisellä paketilla. Ihan uutta minulle on tuo Punk-lanka, saisikohan siitä ja tuosta Rose mohairista tehtyä yhdessä jonkinlaisen huivin. Paketissa oli hänen itsensä tekemä panta, kiitos kovasti! Minua niin ilahduttaa nuo itse tehdyt jutut:) Tuosta Nalle colorista tulee varmaankin sukat tai pipo tai...jotain joskus:)
Snyn paketissa oli myös vihkonen täynnä erilaisia leikekirjontamalleja, olikohan tämän tarkoitus olla mukana? Ei siinä mitään, kivoja malleja ja haastetta opetella leikekirjontaa sitten joskus....
Minullapa onkin yhdet toisetkin sukat valmiina, mutta niistä kuvaa ja juttua seuraavalla kerralla, sekä yksi sukka ohuesta langasta väkerrettynä erään kirjan ohjeella tehtynä...ai niin, tulihan minulle juju-kerhosta yksi kirjakin...seuraavaan kertaan jätetään sekin niin onpahan jotain jutun juurta jos neuleet ei edisty...;)

Kommentit

 1. Kiva, että paketti löysi perille. Kun en löytänyt reikäkirjontapakkausta (sellaisesta oli maininta ennakkotiedoissa), niin ajattelin, että tuossa lehdessä olisi malleja, mistä valita. Tai sitten sekoitin eri kirjontatapoja keskenään, sorry. Hyvää helmikuun jatkoa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ystäväiseni mitään hätää, kaikki uudetkin jutut otetaan innolla vastaan! Ja nythän on syy opetella;) Pakkanen paukkuu näillä korkeuksilla nyt illalla -30 astetta..ei paljon tehnyt mieli pysähdellä koiraa ulkona käytettäessä (ei koiran eikä ihmisten) Hyvää viikonloppua sinulle sny!

   Poista
  2. Piti ihan lukaista uudelleen mitä olin ilmokaavakkeeseen runoillut..ja totta tosiaan reikäkirjonnan siellä mainitsen...eli kirjonta kuin kirjonta..:)

   Poista
 2. Hei, taasen!

  Tosi kiva tuo Pihla-pipo. Tahtoo tehdä sellaisen. Tämä sny-juttu on tosi kiva, ihanaa suunnitella lähetyksiä Sinulle. Jatkossakin on luvassa Sinulle kaikenlaisia ylläreitä:)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis väri tuossa Nalle-piirakkasukissa!

  VastaaPoista
 4. Hei Sny!
  Olen saanut postikorttisi! Olen vain unohtanut mainita siitä blogissani...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui