Aina on ystävänpäivä

Snyni on ollut ahkera ja hän on lähettänyt minulle viikon sisällä kaksi korttia. Ylinnä oleva tuli siis jo viime viikolla ja tuon alimmaisen,jossa on kiinni tuo ihana rintanappi sain tänään. Isot kiitokset! Noita virkkuukoukkusen tuotteita olenkin aina ihaillut, mutten niitä ole itselleni hankkinut...nyt minulla on yksi tosi hieno rintanappi:)
Viime postauksessa vihjasikin kirjahankintoihin ja laitanpahan tähän nyt sitten kuvan kahdesta viimeksi hankkimastani teoksesta. Täytyy kyllä nyt todeta, että ehkä joskus kannattaisi tutustua teoksiin vähän tarkemmin, eikä vaan intoa puhkuen tilata niitä netin kautta....kivoja kuvia on molemmissa ja jotain sellaista ohjettakin, mitä saattaisin tehdä...Tuossa kaikki lähti lapasesta-kirjassa on vaan itselleni melko haastavia ohjeita, työt kun ovat pääsääntöisesti paitoja tai muita isompia töitä.
Jee, minä olen neulonut jo kolmet sukat tänä vuonna, enää puuttu vain yhdeksän paria... tässä mallina Suomu-sukat ja lankana nalle marjaretki mustikka. Ohje on joutuisaa neulottavaa ja joustaa kivasti. Joskus aikoja sitten olen samalla ohjeella neulonut yhdet sukat.
Nämä sukat on neulottu Katia ole socks tribu-langasta, mikä oli itselleni uusi mutta positiivinen yllätys. Olin nimittäin tilannut tätä lankaa joskus jostain edullisesti, vaikka lanka on ohutta, se on tosi mukavaa neuloa ja neulomisjälki on sileää. Malli on Angee Cookie A:n kirjasta suloisimmat sukat, ja voi olla että kyseisestä kirjasta siirtyy puikoille joku toinenkin malli...välillä on kiva neuloa sellaista mallia, missä joutuu ohjetta seuraamaan tiheään. Näistä tuli siis omasta mielestäni kivat vaikka kuvio ei kirjavassa langassa niin hyvin näy;)

Kommentit

 1. Minulla on tällä hetkellä kirjastosta lainassa tuo Kaikki lähti lapasesta, ja vakavasti harkitsen sen ostamista. Siellä on niin upeita puseroita, ja Lumme-takki houkuttelee myös. Mutta ans kattoo ny... ehtis neuloa edes noista olemassa olevista..
  Mukavaa ystävänpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiva, että kortit tavoittavat Sinut. Kun näin tuon rintanapin, niin se oli ihan must juttu ostaa Sinulle. Ja kaikenlaisten lähetysten lähettäminen (perinteisellä tavalla) on mun lepparii;)

  ystävänpäiväterveisin, snykevät2012

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Täällä puuhataan innolla maaliskuun pakettia. Juuri äsken valmistui... Ennen varsinaista pakettia saattaa postilaatikkoon pujahtaa vielä yksi kaupunkikortti;)

  terv. Sny kevät 2012

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kaupunkikortti Mikkelistä varustettuna Kuopion leimalla saapui viimeviikolla lomani aikana postilaatikkoon....kovin olet liikkeissäsi vikkelä, meinaan taisi olla jo kolmas eri kaupungista oleva kortti minkä sain! Kivaa saada välillä tavallistakin postia:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui