Sukkasia


Sukkasatoon vihdoin ja viimein lisää valmistuneita sukkia. Tänään on ihanan aurinkoinen syyssää, mutta sukat näyttävät kuvassa ruskeilta vaikka todellisuudessa ovat vihreät...no eipä sillä niin väliä, mallina sukissa on ullaneuleen ekstra 2011 Corvus-sukat ja lankana teeteen Pallas.Näihin otettu mallia Corvus-sukista ja tehty hieman omia muunnoksia, lankana jo marinoitunutta nalle-lankaa....


Näitä varmaan voisi kutsua ihan perinne- pitsineulesukiksi, nimittäin tätä mallia löytyy vaikka mistä...nopea ja helppo malli neuloa, tehty nalle-langasta. Kaikki yllä olevat sukkaset lähtevät hyväntekeväisyyteen, sukkia pitäsikin tehdä lisää ja myös sellaisia salaisia sukkia joulusukkavaihtoon...Postin mukana on lähipäivinä tullut useita käsityö-aiheisia lehtiä, suurin pettymys itselle oli kuitenkin Kauneimpien käsitöiden joululehti...pitäisi varmaan pitää taukoa noiden tilaamisesta ja keskittyä kirjaston palveluihin ja netin ihmeelliseen maailmaan, tulisi ainakin halvemmaksi;)

Kommentit

 1. Mitä, Kauneimpien käsitöiden joululehti? Ei ole tänne vielä tietään löytänyt... toivottavasti löytää. Nyt kun syksyn ruska on pian historiaa, alkaa olla hyvä aika aloittaa jouluun valmistautuminen - ainakin henkisesti. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Täällähän valmistuu kivoja sukkia lähes kuin liukuhihnalta:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkasia on puikoiltasi pudonnut :)
  Minä tässä mietiskelen, että lähetänkö paketillisen yllätystä vai aloitanko pienestä ylläristä ensin :D
  Mukavia syyspäiviä toivottelee Snysi

  VastaaPoista
 4. Angeligue: se oli erikseen tilattava kauneimmat joulun käsityöt, eli ilmeisesti ei tule ilman erikseen tilaamista vaikka olisikin kauneimpien käsitöiden tilaaja...Joulu on todellakin aina vaan lähempänä ja joulusia yllätyksiä on ainakin kiva suunnitella etukäteen ( ja toteuttaa sitten viime tipassa...)
  Zelda: liukuhihnalta niitä varmaan valmistuisi ellei olisi noita harrastuksia haittaavia asioita kuten työ...;)
  Sny: hmmm, jos itse voin asiaan vaikuttaa niin pieni ylläri ensin...mutta en tietenkään laita vastaan koko paketillistakaan...
  Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui