Sny yllätti iloisesti jälleen!


Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, niin Sny yllätti minut jälleen kerran iloisesti ihanalla lokakuun paketilla! Siis pakettihan sisältää vaikka mitä...revontuli-huivia en ole aiemmin neulonut, joten tuo lanka ihan selvästi kuiskuttelee haluavansa sellaiseksi, joten eiköhän samalla koekäytetä snyn lähettämä pyöröpuikko ja kerroslaskuri, neulatyyny (tää oli ehdottomasti paketin paras juttu!) neuloineen pääsee parrasvaloihin sitten kun on aika pingottaa huivi. Voihan se olla että tiukan käsialani johdosta neuloessa saatetaan tarvita laastareita ja teetä on mukava hörppiä neuloskelun lomassa...Eiköhän näillä "eväillä" saada syksyn ankeutta lievennettyä;) Kiitos ja lämmin halaus sinulle Sny!!Näistä sukista en tiedä oikein mitä mieltä olisin...neuloin ensimmäistä kertaa Schoppel Wolle Crazy Zauberball-langasta sukat ja tässä tulos...en voi mitään mutta tuo toisen sukan iso tumma pätkä on järkky....kuva vääristää sävyjä, muutoin kyllä tykkään langan muusta sävymaailmasta ja kerällä lanka näytti hyvältä...arvatkaapa vaan onko mulla muutama muukin pallo tuota lankaa eri väreissä odottamassa neulomista...Nämä menevät hyväntekeväisyyteen, kyllä ne ainakin lämmittää ja voihan olla, että joku toinen tykkää pitää näinkin eriparisia sukkia;)

Kommentit

 1. Kauniit sukat, sydämellä neulottu, yksilölliset!Kukapa sitä itsekään olisi ihan symmetrinen...Arvokas lahja, kuka saakin ilokseen ja lämmökseen!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat olet neulonut :) Minusta nuo on just kivat kun on "eripara" <3

  Kiva kun tykkäsit paketista :) Ja se neuletyyny on tosiaan ihan ensimmäinen tuollalailla tekemäni ;) Olet siis koekäyttäjä :D

  Älähän nyt kuitenkaan niin tiukkaa neulo, että laastareita tarvitset! Nuo oli vaan jotenkin niin hauskoja laastareita, että halusin ne ostaa ja lähettää :)

  Laitahan sitten revontulihuivista kuvaa näytille kun sellaisen saat tehtyä :)

  Mukavaa syksyn jatkoa :) Ilmoittelehan jos on ilmennyt jotain toivetta matkan varrella mitä haluaisit, että lähetän sinulle :)

  Snysi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui