Sulo Vileenin oireita...

...ei ole tämä vaan Syksyn Sny lähestyi minua näin ihanalla kortilla, kiitos! Odotan jännityksellä mitä kaikkea parini minulle keksiikään;) ja samalla itse mietin kuumeisesti miten omaa pariani voisin ilahduttaa ja kenties yllättää iloisesti. Eli siis "antauduin" ja päätin sittenkin lähteä mukaan Sny-kierrokselle vaikka mietinkin jättäväni tämän kierroksen väliin... Tuossa muistikirjaani selatessani tein sellaisen havainnon, että tämä syksy on itselleni kuudes sny johon osallistun. Ensimmäisen kerran blogittomana osallistuin vuoden 2008 syksyllä, jossa oma parini oli Vuokko, mutta kas, kummaa sitä tietoa en mistään löydä, että kuka minulle silloin paketteja lähettelikään...? Eli jos tämä kyseinen henkilö sattuu blogiani lukemaan niin laitathan kommenttia tulemaan? Siitä lähtien joka vuosi siis mukana kuin peräpukama (syksy 09 jäänyt väliin) ja monia blogituttavuuksia sitä kautta löytynyt. Käyn kyllä lähes päivittäin erinäisissä blogeissa katsomassa mitä kukin tekee jne. mutta olen vain auttamattoman huono itse kommentoimaan...josko tässä yrittäisi tormistautua...varokaa vaan saatanpa jo tänään näin lomankunniaksi tehdä kommentointi kierroksen;))
Heinäkuussa luin jälleen kerran yhdestä blogista, että minua on arpaonni suosinut ja kuvassa olevan risteily-bonuskortin voitin itselleni. Kyseessä oli siis keväällä lähettämäni sytomyssyt Eteläiseen Suomeen Angeliguen kautta. Mutta hei, siis wau, minua ei kovin usein arpaonni ole suosinut joten yllätys oli kyllä melkoinen....
No niin nyt päästään tuohon otsikossa viittaamaani oireisiin, jonkin ihmeellinen pakkomielle nettiä selatessa tuli että pöllöaiheista kangasta on saatava...ja niinhän minä sitten jostain saksanmaalta sitä tilasin...ja samalla, kun halvalla sain niin sitten siinä samalla tuli vähän muutakin kangasta...älkää vaan kysykö mitä minä niistä meinaan tehdä...
Kyhäilyistä valmistunut Vilja-huivi esittelyssä. Ilmoittauduin mukaan Sukkasatoon ja nyt onkin sitten etsinnässä mahdolliset hyväntekeväisyys kohteet, koska jostain syystä omaan jalkaan sopivia sukkia löytyy omasta takaa ihan tarpeeksi ( puikoilla itselle kylläkin polvisukat tulossa..)

Kommentit

 1. Hyvä, että kortti pääsi perille :)
  Kovasti olen miettinyt mitä ensimmäiseen pakettiin laittelisin... Toivotaan, että onnistun ilahduttamaan sinua! :)
  Mukavaa viikon jatkoa toivottelee Snysi

  VastaaPoista
 2. Tämäpäs sattui taas. Sytomyssykeräykseen on halunnut osallistua myös joitakin sellaisia neulojia, jotka kuulemma eivät osaa myssyjä neuloa (hassua sinänsä, minusta myssyt ovat paljon helpompia kuin sukat). Kun vielä HUS:n hoitsutkin kertoivat, että sukkiakin tarvitaan (syöpähoitoja läpikäyvät potilaat palelevat herkästi), otamme vastaan niitäkin ja toimitamme eteenpäin. Näin ihan vaan vinkiksi, jos ei muita keräyskohteita löydy.

  VastaaPoista
 3. Sny: innolla odotan syyskuuta ja ensimmäistä lähetystä...älä ota paineita, minua on helppo ilahduttaa:)
  Angeligue: kiitos vinkistä, saattaa vaikka sukkaset sinne suunnalle postissa syksyn aikana tulla...pitääkin käydä keräyksen sivuilta katsomassa, oliko toiveita millaisesta langasta sukat tulisi neuloa ja ilmeisesti aikuisten kokoa?

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Minäkin lähdin täällä kertaa mukaan Sny:hyn, pidin viime kierroksella tauon. Vierailen täällä blogissasi säännöllisesti, vaikken aina kommentoikaan...Blogissani odottaa sinua ruusuinen tunnustus.

  VastaaPoista
 5. Kovasti sinulle pakettia täällä kokoan :) Toivottavasti maltat vielä hetken odottaa!
  Terveisin Snysi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lisää myssyjä ja vähän muutakin

Lokakuun paketti