Kyh-loppukatsaus

Niinhän siinä loppujen lopuksi kävi, että sain valmiiksi 17/25 noista kyh-aloituksista ja niistä ei siis valmista tule kaikista milloinkaan... mutta tavikset miesten sukat 7veikasta villaa ylle-keräykseen valmistuivat määräaikaan mennessä.
Samoin kromosomi-sukat uusimmasta Ullasta, tosin varren kromosomi-kuviot eivät kuvassa näy kunnolla eikä tuo kirjava 7veikka-lankakaan ole siihen paras mahdollinen.
Patalappuja valmistui siis neljä kipaletta, ovat luonnossa melko "söpöjä" vaikka niin itse sanonkin....kiva malli, jolla voisi joskus tehdä lisää;)
Sitten itselleni tilaamia juttuja Priima-lankatalosta...nyt minullakin on succaplokki, tosin yksi kappale, mutta senkin avulla saa esiteltyä sukkia paremmin, uusi huivineula ja ihanan tuntuista merinovillaista Malabrigo Lace-lankaa...mikä ei ole luonnossa noin kirkkaan sinistä vaan enemmän violettiin vivahtavaa. Valmistuisikohan tästä joku ihana huivi...ei oikeasti ole minun värini, mutta jotain muuta ainaisen musta/valko/punainen-linjaan välillä.
Syksyn Sny-kierrokselle on ilmoittautuminen käynnissä...itsellä mietinnässä osallistunko nyt vai jätänkö tämän kierroksen väliin...?

Kommentit

  1. Sinulla on hämmästyttävän samakaltaiset ostokset tuossa kuin minulla viime Priiman käynnilläni. Kevään SNY-parini sai silloin juuri tuollaisen huivineulan, tosin vihreänä. Sukkablokin ostin myös. Minä ajattelin jättää tämän SNY-kierroksen väliin. Kaksi kertaa olen osallistunut, ja niin hyvä pari on osunut molemmilla kerroilla, etten uskalla riskeerata. Ei voi onni jatkua :)

    VastaaPoista
  2. Täältä löytyikin kiva blogi :) Saan varmasti kaikenlaista vinkkiä syksyä varten ;)
    Mukavaa Sny sykyä sinulle!
    Toivotteleepi syksyn Snysi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui