Rusketusraidat....

...tuli olkapäähän tänään kun päivällä ulkosalla aloittelin KYH nro 5 neulottua Vilja-pitsihuivia väkertämään, huivilla on myös englanninkielinen nimikin ja lanka on jotain tuntematonta ohutta villa-lankaa kirpparilta ostettuna iso kartiollinen...joten saattaa joskus tulla jokin muukin huivi samaisesta langasta;)
KYH nro 4 on kuvassa alhaalla näkyvä ruutuvirkkauksella aloitettu työ, johon pitäisi muotoutua pöllön kuva...ja käyttötarkoitus??( mutta lanka on sitä tuttua purkulankaa...hih) sekä KYH nro 3 on niinikään virkkaamalla tehty anananaskuvioinen kaitaliina novitan virkkauslangasta.
KYH nro 2 on huivintekele akryylilangasta ja malli uudesta pitsit puikoille kirjasta, saa nähdä minkäkokoinen huivi tuosta syntyykään, ideana olikin kyllä ns. koeneuloa tuo malli eli jos ei onnistu niin ei haittaa niin hirveästi...
Tein suunnitelmaa mitä aioin tämän projektin aikana tehdä, mutta alkumetrit ovat jo osoittaneet että ihan päivittäisen inspiraation mukaan mennään....aikeissa on ainakin yhteen hyväntekeväisyyskohteeseen neuloa miesten villasukkia.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui