Ihana Kesä...

Kesäkuu alkoi ainakin täällä Etelä-Savossa helteisissä merkeissä, enkä itse ainakaan tykännyt siitä huonoa, päinvastoin....mikäs tässä on lomaviikkoa viettää ja nauttia edes yhtenä päivänä auringon paisteesta;) Kamera oli pakko raahata pihalle ja yrittää ottaa kuvia myös kukkasista, kuten tässä rautayrtti lähikuvassa.

Omenapuun kukat ovat minusta kauniita, jotenkin niin herkkiä...
..ja niitä kukkia on parissa puussa aika hyvin, puut tosin ovat tosi vanhoja, mutta kova tuuli saa nuo kukat irtoamaan, katsotaan onko syksyllä sitten satoa lainkaan.

Kuukausi siis vaihtui ja samalla alkoi tämän vuoden kyhäilyt, kuten kuvasta näkyy. Sukan malli on vieressä olevasta kirjasta (kirja on kyllä huippu, toteuttamisen arvoisia töitä löytyy useampikin) nimeltänsä Kuisma, kärjen aloituksen ja kantapään tein muulla tavalla kuin kirjan ohjeen mukaan.
Ja yllätys, yllätys purkulankaa siis vielä riittää...tässä pieni liina....
ja tässä toinen vähän isompi liina, johon en oikein saanut reunaa kunnolla asettumaan. Ja arvatkaa vaan, loppuiko se kalalanka? Se selvinnee joskus myöhemmin.... Selkeästi en tykkää tehdä virkattuihin liinoihin noita nirkkoja enkä neulottuhin juttuihin nyppyjä, joten noihinkin liinohin olisi kuulunut nirkkoreunukset, mutta sattuneesta syystä olen jättänyt ne pois. Molempien liinojen mallit on Lea-virkkausideoita (erikoisnumero) Nro 1-lehdestä.
Nyt sitten pitäsi keksiä ja aloitta lisää kyhäilyjä, joiden joukossa saattaa olla jotain virkattua...:)

Kommentit

 1. Aivan huikean kauniit omenapuut!

  Ja hienoja liinoja olet taas tehnyt. Ja sukka-alku näyttää tosi lupaavalta! :)

  VastaaPoista
 2. Apua, melkein valmis KYH-sukka jo... mulla jää heti tämän päivän aloitus rästiin viikonlopulle. Ei hyvin ala täälläpäin. Nuo virkkaamasi liinat ovat kyllä kertakaikkisen upeita!

  VastaaPoista
 3. olganpuuhat.blogspot.com5. kesäkuuta 2011 klo 6.18

  Jee, eka sukka valmis ja muutkin aloitukset peräti "ajallaan" aloitettuna, saa nähdä montako on valmiina työnä määräaikaan mennessä;) ja pitäisihän tässä muutama työ aloittaa vielä...
  Kiva kun käytte blogiani kurkkaamassa ja kiitokset liina-kehuista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui