Virkkausta ja sytomyssyjä

Vaikka blogiin ei useasti näitä päivityksiä ilmesty, niin on täällä jotain saatu valmiiksikin.... virkattuja liinoja on syntynyt kaksikin kappaletta, en tosin tiedä mihin näitä oikein tein mutta lahjoitetaan vaikka joskus sopivan tilaisuuden tullen sopivalle uhrille...:) molemmissa on käytetty kalalankaa, purettu yli kymmenen vuotta kesken olleesta virkatusta verhontekeleestä ja kuten arvata saattaa, niin ko. lankaa löytyy useampaankin liinaan vielä...hmm..uusimmassa Novitassa ilmeisesti tulee olemaan jokin mielenkiintoinen malli, ei kun lehden ilmestymistä siis odottelemaan. Malli ylläolevaan liinaan oli Kauneimmista käsitöistä tältä vuodelta.
Tämän liinan nimi oli muistaakseni metsätähti ja jostain Kauneimmista käsitöistä löydetty malli lienee...laiskuuttani en muista merkitä tekemiäni töitä tarkemmin...

Viime syksyn ei niin salaiselle ystävälleni Angeliguelle tulin vihjanneeksi että voisin tehdä joitain sytomyssyjä eteläisen suomen suuntaan ja tässäpä niitä on muutama kipale valmiina, osa koristeltuna kukkasin...

... ja osa ilman sen suurempia koristeita, nuo neulotut myssyt on tehty Ixun Kiertää-pipon ohjeella (löytyy Ulla 02/10)ja ovat oikein kivoja neulottavia.Tässä oma lempparini noista myssyistä ja ihan omassa päässä kuvattuna, vaikeaa vaan saada omaa päätään kuvattua...;)
Kommentit

 1. Ooo, kiitoksia myssyistä jo etukäteen ja ihan tulevien käyttäjienkin puolesta! Lähetä kun ehdit, niin hoitelen perille. Liinoista: olet kyllä mielettömän taitava virkkaaja, ihan kateeksi käy. Ihailusta silmät ymmyrkäisenä!!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita pitsiliinoja! Ota käyttöön, laita vaikka värillinen liina alle, niin kuvio erottuu hyvin. Toimivat vaikka tabletteina, pyhäkattauksissa esimerkiksi lasilautasen alla tai kahvipöydässä leivonnasiastian alla. Kalalanka kestää pesua, saattaa kyllä kutistua, mutta tulee puhtaaksi. Näin kauniista käsitöistä tulee nauttia!

  VastaaPoista
 3. Oi, oletpa saanut paljon aikaan! Kunpa vain minullakin olisi aikaa käsitöille.. mutta postiin juosta sentään ehdin tällä viikolla ;)

  T:SNY

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui