Oranssia piristystä


Tämä lämmin oranssin sävyinen paketti saapui postin mukana eilen ja sen mukana kortissa mainittua piristystä päivään myös. Lanka on Gedifran cashmerinoa, ihanan pehmeää ja minulle uusi tuttavuus, mutta enköhän Snyni keksi siitä ajanmittaan jotain kivaa;) Herkut on syöty, suklaa OLI syntisen hyvää! Ja rapsutukset koiralle välitetty! Uusi Novita tuli eilen myös, kerkesin aloittaa virkkaamaan liinaa jo puoliväliin, kunnes tänään huomasin ettei se mennytkään ihan ohjeen mukaan, pyöreä liina alkoi uhkaavasti muistuttaa koria....purkuun siis koko tekele ja uusi yritys...josko se nyt onnistuisi. Sytomyssyjä on valmistunut pari lisää ja muutama vielä tulenee, kun satuin kirpparilta löytämään niihin sopivaa lankaa:)

Kommentit

  1. Hienoa että lähetys ehti tälle viikolle perille, ettei sinun tarvinnut jännittää viikonlopun yli :) Kivaa että piristys onnistui. Se suklaa muistuttaa tobleronea, hyvää on.

    T: Sny

    VastaaPoista
  2. Etsin GEDIFRA cashmerino tum.sin Farbe 4802 Partie 120 tietäisitkö mistä voisin saada, kaveri tehnyt lasten villatakkia ja jäi uupumaan 4 kerää! Lupasin kysellä hänelle jos saatais jostain et takki valmistuisi =)T: Ritu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui