Vaniljan tuoksuinen paketti

Salaisen ystäväni paketti oli tullut pakettiautomaattiin jo viime viikolla, tänään hain se sieltä. Paketti tuoksui ihanasti tuoksukynttilän ansiosta vaniljalle :)
Paketissa oli käsivarsineulontaan sopivaa lankaa sekä ohjeen kuinka sitä neulotaan...täytyy kokeilla joku ilta...
Paketissa oli myös Regian sukkalankaa, jolla pitäisi saada raidat samanlaisiksi molemmissa sukissa, tämä menee puikoille kyllä heti kun saan edellisen työn tehtyä. Lisäksi oli kool aideja ja värjäykseen nalle-lankaa. Mistä tiesitkään että juuri tuo Milka-suklaa on mun herkkua!!! Reissusta yleensä aina lähtee juuri tuota versiota matkaan :):)

Sny oli kirjoittanut minulle kirjeen, jossa oli muutama kysymys. Ihan ekaksi on todettava, ettet ole mennyt valinnoissasi metsään ja taisin ilmolomakkeessa antaa vapaat kädet joten en voi valittaa ;)
Joitain joululahjoja olen itse tehnyt aiempina vuosina, ne ovat olleet sukkia, lapasia, kämmekkeitä, huiveja, neulottuja liinoja tms. yleensä melko nopeasti valmistuvia juttuja. Tämän vuoden lahjat ovat vielä mietintäasteella....Minulla on useita käsityökirjoja aina sukkamalleista, huiveihin, liinoihin jne. eli on niitä monta...en vaan tiedä olenko niitä oikeastaan tarvinnut...nykyisin netissä on ihan älyttömän paljon eri ohjeita saatavilla...nyt haluaisin jostain saada converse-sukkien suomenkielisen ohjeen...vink vink.
Syksyssä on juuri inhottavaa pimeys ja kylmyys, tuntuu ettei tiedä mitä päällensä laittaisi, aina on kylmä :( 

Kommentit

  1. Kerropa sitte kokemuksia Regian langasta? :) ja kiitos vinkistä ��

    T: SNY:si

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui