Ei enää salaisuuksiaTämän kevään Sny-kierros on tullut päätökseen, niin haikealta kuin se tuntuukin vaikka myös toisaalta ihan helpottavalta. Sain pakettini jo viimeviikolla, postaus tulee siis hieman myöhässä. Salainen ystäväni oli Kati ja hän on osannut minua ilahduttaa jokaisella paketilla! Olen saanut kaikkea kivaa ja ihania lankoja, joista olen jotain saanut aikaankin mutten välttämättä kuvattua.... 
Mutta paljastuspakettiin, se oli jälleen kerran mieleinen :) Aika söpöjä on nuo simpukankuori tuoksukynttilät.... ja pellavalankaa, sitähän taisin toivoa vaikkei minullakaan mitään ohjetta siihen ole/ollut. Kaikenmoista hemmottelua, tosin suklaa on jo syöty ;) Ja varmaan tuosta merino lace-langasta tulee huivi.... Kati lähetti minulle itsetekemänsä huivin ja tosiaankin se sointuu nyt hyvin pii-sukkieni kanssa! KIITOS! Minulla oli kyllä huippuhyvä Sny Kati!
Mietinnässä on lähtisikö sitä syksyn kierrokselle vai ei, toisaalta tämä kevät oli niin huippu että riskillä toki voisi osallistua.
Pakko on kommentoida, etten ymmärrä mihin ihmisten leikkimielisyys, kohteliaisuus, kiitollisuus jne. on nykyisin hävinnyt? Tää on vaan elämää ja tämän pitäisi olla hauskaa, otetaan haasteena uudet asiat ja ainahan kaiken mistä ei pidä voi laittaa kiertoon ;) vaikka sitten kaikessa hiljaisuudessa pahoittamatta toisen mieltä....

Kommentit

  1. hieno paketti tullut ja kaunis huivi mukana.
    Nykyään taitaa olla niin, että leikkimielisyys on jonnekin hävinnyt. ja kaiken pitäisi olla just eikä melkein. ja kuitenkaan, kun kukaan meistä ei ole ajatusten lukija.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui