olgan puuhat

 Täällä se Olga edelleen puuhailee vaikka päivitystä blogiin ei ole sitten viime joulukuun tullutkaan. Nyt olisi taas tormistauduttava, sillä uusi Sny-kierroskin alkoi.... kuvassa olevat sukat ja kämmekkäät menivät joululahjoiksi, kämmekkäät oli neulottu reumalangasta, aikaslailla ohutta lankaa mutta toivottavasti lämmittävät saajaansa.
 Syksyn Sny-kierrokselta saadusta Nostalgia-langasta syntyivät sydän-kuvioiset sukat (taimitarhan ohjeella) sekä vanhemmasta muusta langasta kerttu-sukat.
 Netistä bongatulla ohjeella neulotut harmaat pöllö-sukat, joissa ei noilla pöllöraukoilla ole edes silmiä, taitavat jäädä ilman niitä ;) sekä marinoituneesta viking-langasta tavissukat.
 Kämmekkäitä tuli sitten kokeiltua neuloa toisetkin nalle-langasta ja lapaset ovat 7veikan viidakkolangasta (tein kummitytölle siitä myös lapaset, nämä oli sitten loppulangasta)
 Kirjoneuleet eivät ole oikein vieläkään mun juttu...koira-aiheiset lapaset nalle-langasta...eivät kyllä välttämättä kestä lähempää tarkastelua...kuva näyttää kyllä ihan koiralta...
 Pikkusukkia jämistä, näitä tehdään pitkin vuotta taas keskosille yms. hyväntekeväisyyteen.
 Snyltä saamastani langasta piti tulla ensin sukat, mutta jotenkin lanka, minä ja puikot eivät olleet siitä samaa mieltä niin lopulta langasta muotoutui Baktus-huivi. Puro-langasta tehty pihla-pipo odottaa vielä tupsua....
 Kevään Sny lähetti minulle postikortin...tulossa siis jännittävä kevät :)
Ja sitten nämä luppakorvat :) nauttivat aurinkoisesta talvipäivästä...ja tuovat sitä valoa ja iloa olemassaolollaan :)

Kommentit

 1. hienoja töitä!

  Kaunis kortti ja suloiset karvakamut.

  VastaaPoista
 2. Kauniita neuleita, myös kirjoneuleet. Kortti on keväisen hempeä väreiltään ja lupaa kivaa kierrosta, arvelen. Auringonpaiste on toivottu asia, ilo kaksi- ja nelijalkaisille.

  VastaaPoista
 3. Mahtavia neuleita!
  Ovatko nuo koirasi Novascotiannoutajia(ei hajuakaan kirjoitusasusta, sorry)? Ihania!T:Mustakissa

  VastaaPoista
 4. Kiva, että kortti löysi perille. =)
  Täällä kovasti työn alla ensimmäinen paketti. Otin neuvosta vaarin ja nyt vähän kokeillaan kepillä jäätä.... =)

  Snysi

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kaikille kommenteista! Koirat ovat rodultaan novascotiannoutajia, tunnetaan myös tollereina. Snyni oli lähettänyt ihanan paketin ja haastetta pukkaa, tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lisää myssyjä ja vähän muutakin

Lokakuun paketti