enkelit lentää sun uniin

 Sain Snyltäni välimuistamisen, enkeliaiheisen pikkuliinan johon jossain vaiheessa pitäisi kirjailla nuo hienot enkelit :) Liina on mainio ja värit ovat sopivan hillityt, enää puuttuu vain toteutus.... Kiitos jälleen kerran SNY! Kuvaa kun katsoo oikein tarkkaan niin siinä on tallennettuna yksi ylimääräinen tassu...
...ja tässä tassun omistaja...mamman karvakorva, joka haluaa olla mukana kaikessa ja kaikkialla :)

Kommentit

 1. Nuo tassukuvat on niin kovin tuttuja. Kaikki uudet jutut täytyy tullata ja vähintään se yks tassu täytyy tunkea lähes joka kuvaan. Väliin mulla niihin survotaan kyllä myös ainaki kirsu, väliin koko kuono <3 on ne vaan rakkaita!
  Ajattelin että tuo liina ois helppo tehä, siin ei ollu kauheena tekemistä, vähä jotain joulusta. Mä oon ite niin sekopäinen joulun suhteen et viimeistään uuden vuoden aatosta aletaan laskea päiviä seuraavaan jouluun! :D p.s. Seuraava posti on jo kustin polettavana ;)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka söpönen koira! Mikä hän on rodultaan? Meidänkin perheellä on kova koirakuume, mutta rodun valitseminen tuntuu vaan vaikealta tehtävältä :)

  VastaaPoista
 3. Minä jään odottamaan, kun saat valmiiksi. Kaunis työ tulossa.

  Ihana karvapallero.

  VastaaPoista
 4. Sny: Kiitos, olen myös vastaanottanut pakettisi! Sain siinä samalla tehdä neitsyt-matkan Smart-automaattiinkin... Postaan paketista piakkoin ja vastailen kysymyksiisi siinä samalla :)

  Maikki: Karvakorva on rodultaan novascotiannoutaja, olen itse menettänyt tuolle rodulle sydämeni, meillähän on myös samanrotuinen vanhempi koira. Uskon, että rodun valinta ei ole helppoa kun pitää miettiä sopiiko mikä rotu esim. lapsiperheeseen jne. Nyt jos vaihtaisin rotua niin vaikeeta se olisi..olis niin paljon kivanoloisia rotuja, pitäisi vaan paremmin syventyä kuhunkin rotuun ja nähdä niitä livenä...

  Red Dragon: Kiitos, on se vaan niiiin ihana karvapallero :) Mä toivon myös, et saisin sen täksi jouluksi valmiiksi...

  VastaaPoista
 5. Jään odottamaan postausta ja vastauksia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui