syyskuun paketti

Sain syyskuun paketin snyltäni jo tiistaina, mutta kuva tänne blogiin tulee vasta nyt....tietenkin silloin kun pitäisi kuva ottaa niin molemmista kameroista on akut tyhjänä ja nuo työkuviot ikävästi sotkee vapaa-aikaa:) Mutta itse asiaan; paketista paljastui itselleni aivan uutta lankaa upeassa sävyssä ja tässä olenkin vähän miettinyt mitä langasta tekisin...sain mittanauhan...kiitos! Yleensä aina kun mittanauhaa tarvitsee, niin se on kateissa jossain, joku kumma sen piilottaa....paketissa oli myös kaikkea muutakin, kuten kuvasta näkyy, paketissa OLI myös levy ihanaa tummaa suklaata, mutta sille on se salaperäinen joku tehnyt jotain ja syönyt sen:) Kiitos sinulle Sny tästä paketista! Älä ota turhia paineita, olenhan tavallaan antanut vapaat kädet pakettien suhteen joten kaikelle varmasti käyttöä löytyy. Ja lähettämäsi e-kortit ovat tulleet onnistuneesti perille!

Kommentit

 1. upea paketti.
  Itse olen ainakin huomannut, että mittanauhoja ei ole koskaan liikaa :D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kahvi maistuu, itte en juo sitä laatua. Pelaatko koskaan sudokuja? Hyvä että eka paketti on takanapäin nyt voin jännityksestä vapautua, niin että ens kertaan..

  VastaaPoista
 3. Sny: voit huoletta vapautua jännityksestä:) Sudokuja en pelaa, koska en niistä löydä logiikkaa millä niitä pitäisi täyttää, samoin on sanaristikoiden laita...kryptot on mun juttu;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Salaisuus paljastui

Taikapallo