Joulututtaa

 Sain ensimmäisen lähetyksen salaiselta jouluystävältäni ja eihän tässä voi kuin myhäillä..:) nämä olivat käärittynä ihanaan enkelipaperiin ja sisältö on näin runsas. Erityisesti minua ilahduttivat nuo kaksi pientä enkeliä, minä niiin tykkään kaikista enkeliaiheisista jutuista. Kiitos sinulle jouluystäväni tästä paketista! Innolla odotan jo seuraavaa....

 Sukkasatoonkin osallistuin...minä olen siis saanut nämä kaksi sukkaparia valmiiksi, ovat malliltaan kertut ja lankana 7veikka. Enemmänkin olisin tietty voinut neuloa mutta syy siihen miksi neuleita tai käsitöitä ei nyt ehkä niin paljon ehdi tekemään löytyy alta olevasta kuvasta...

Syyskuussa meille kotiutui pieni koiranpentu kutsumanimeltään Niilo ja rotuna novascotiannoutaja. Aika siis menee naskalihampaita väistellessä ja muissa koiramaisissa puuhissa:)

Kommentit

 1. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta...suloinen on hän =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa!
  Olet saanut jouluiselta ystävältäsi jo paketin :)
  Minä vielä omaani oottelen :o)

  Naskalihampainen Niilo näyttääkin oikein suloiselta ja rauhalliselta kuvassa. Sitä hän tuskin kuitenkaan on arjen pyörteissä.

  VastaaPoista
 3. Liityin sun blogin lukijaksi. Kävisitkö kattoos munki blogin kun se on uusi ja haluaisin lukijoita sinne :D. Mutta ihana paketti.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia ja suloinen koiruli!

  VastaaPoista
 5. Voi kun on sulonen tollerin pentu, halaus ja rapsutus.
  Meillä pyörii 7vuotias tolleri neiti, oikea vauhti vanhus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui