Keskeneräistä...

...on vielä tavallaan tämäkin, nimittäin ihanainen snyni on muistanut minua usealla pienellä lähetyksellä, mutta vielä puuttuu SE paketti, josta salaisuus paljastuu... kuten salainen ystäväni huomaat noista alemmista kuvista, niin päättelyneulat eivät vielä ole olleet käytössä:)

Tässä neulottu Novitan ohjeella tyynynpäällinen, josta siis saumat ompelematta, lanka on joltain sny-kierrokselta saatua lankaa...kiva tehdä, voisipa kokeilla jostain puuvillalangasta lisää näitä.

Virkattu liina ja Kerttu-sukat 7veikasta.

Tässä sukat, jotka tehty purkulangasta..olisiko ollut vuoden takainen kyh-projekti, jolloin valmiiksi tuli vain yksi sukka ja malli ei enää ollutkaan niin kiva....nyt siis sukat sorjissa säärissäni;)

Puuvillalangasta virkatut pitsit, jotka pitäsi saada kiinnitettyä pyyhkeeseen...pyyhe siis odottaa...

Olen monesta blogista lukenut tarinoita Tallinan Karnaluks-lankakaupasta, en sitä aiemmilla reissuilla löytänyt vaan nytpä oikein kartan kanssa perille löydettiin...voi taivas, millainen paikka! En oikein osannut ostaa lankaa, kun pää oli aivan pyörällä kaikesta tavaran paljoudesta....seuraavalla kerralla osaan varautua suunnitelmalla siitä, mitä aioin tehdä ja millaista lankaa tarvitsen....tai sitten en...aikaa kyseisessä paikassa saisi siis kulutettua runsaasti.

Ja jotta elämä jälleen kerran ei kävisi liian seesteiseksi, niin osallistuin jälleen kesäyön hullutukseen....katsotaan montako työtä saan aloitettua ja kenties valmiiksikin...tai ainakin päättelyä vaille valmiiksi;)

Kommentit

  1. Hei!

    Ihana postaus. Minullakin siintää mielessä tuo käsityötarvikkeiden paratiisi. terv. snykevät2012

    VastaaPoista
  2. Olen kans paljon kuullut huhuja tuosta käsityöharrastajien paratiisista. Haaveilen vielä joskus pääseväni Karnaluksiin... Tallinnan matkoja, kun niin vaikea saada. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui