Naistenpäivänä

Ontelokuteesta virkkaamani matto, elämäni toinen kipale siis. Tässä kude oli ohuempaa ja siten myös sormiystävällisempää virkata:) Vielä on päättelemättä kuten kuvasta näkyy...
Jälleen valmistuneita sukkia...keväiset sukat ovat zauberballia ja mallina on suloisimmat sukat-kirjasta wanida ja toinen pari hempeän vaaleanpunasävyistä 7veikkaa (raita) ja malli jostain novita-lehdestä, varsi oli nopsaa neulottavaa.

Minua potkaisi onni tässä vähänaikaa sitten kun sny-emona toimivan Heidin blogi-arvonnasta voitin yllä olevan kirjan. Täytyy joskus perehtyä kunnolla ja ajatuksella, kuinka kaksi sukkaa saadaan yhtäaikaa neulottua varpaista varteen periaatteella...;)

Äitini on innostunut tekemään näitä kahvipussijuttuja ja tässä minulle tehty kori käsitöitä varten.

Sitten tähän naistenpäivän ihanuuteen! Hain snyni lähettämän paketin tänään ja mitä kaikkea se sisälsikään...voi elämän kevät miten paljon erilaisia ihania juttuja! Paketin teemana oli turkoosi, kuten kuvasta näkyy. Kiitos ihanan runsaasta paketista! Ja iso kiitos neulomistasi sukista! Niiden helmineule pinta on hieno, räjähtävä kuten kortissa kuvailit:) Sny, korttisi ovat tulleet perille vaikka viimeisintä ei tässä kuvassa nyt näy, kiitoskiitos! 
Hyvää Naistenpäivää kaikille ihanille naisille!

Kommentit

 1. Olmpa sinulle tullut mukavaa postia!

  Tuollaisen maton haluaisin itsekin tehdä.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, onpas siinä paketissa monenlaista! Meillä näyttää olevan aika sama kirjavalikoima, minulla on nuo kaikki kolme mainitsemaasi! Ostin itselleni muutama viikko sitten tuon Neuleita miehille -kirjan ihan puhtaasti heräteostoksena. Siinä on kivoja perusohjeita ja -neuvoja. Nuo Wanidat ovat muuten tosi kauniit.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että paketti miellytti. Googlaamalla löytyy tuon helmineuleen ohje, jos haluat kokeilla. Itse innostuin siitä todenteolla ja teon alla on toiset "räjähtävät" sukat.
  Täällä meillä päin on lämpöasteita ja tulee ihan keväinen olo. Näillä fiiliksillä kerrytän huhtikuun pakettia;)
  Hyvää viikonloppua, terveisin, snykevät 2012

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui