Lähdin mukaan sittenkin..

...nimittäin kevään SNY-kierrokselle, vaikka ensin ajattelin jättäväni kierroksen kokonaan väliin...mutta tottahan on, että niitä paketteja on kiva suunnitella ja yrittää saada selville, mistä oma ystävä mahdollisesti pitää ja kiva niitä paketteja on myös saada. Minulla on ollut kyllä onnea noiden salaisteni kanssa, ei ole ollut tilanteita etteikö paketti olisi tullut ajallaan tai että ystävä olisi jättänyt leikin kesken. Eikä tässä olla mukana niin tiukkapipoisella mielellä, että ystävän täytyy pilkulleen noudattaa ilmoituskaavakkeeseen kirjoittamiani väri yms. toiveita. Ainahan voi iloisesti tulla yllätetyksi!
Toinen mihin ilmoittauduin mukaan on novitan neulomon sukkajuttu, missä vuoden aikana on tarkoitus neuloa 12 paria sukkia...yhtään paria ei vielä ole edes puikoilla, mutta tässähän on vielä yli 11kk aikaa...
Täytynee katsastella mitä muita mukavia juttuja netin ihmeellisestä maailmasta oikein löytyykään;) jos tiedätte jotain kivoja tempauksia, niin laittakaahan vinkkiä!

Kommentit

  1. kyllähän niitä sukkia sulta ainakin senverran syntyy...

    VastaaPoista
  2. Minäkin lähdin mukaan Sny:hyn, pienen harkinnan jälkeen. Nuo tempaukset ovat kivoja, Ravelryssä on varmaankin muita tempauksia. En ole niistä oikein perillä, kun en muuten käytä Ravelryä kuin ohjeiden etsimiseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Salaisuus paljastui

Taikapallo