Valmiita kyhäilyitä

No niin jotain kyh-juttuja on siis valmistunutkin ja nyt voinen jo todeta, etteivät kaikki aloitetut jutut tule valmiiksi määräaikaan mennessä, osa onkin purettu ja odottaa uutta inspiraatiotaan...jostain syystä aloittamani vaaleanpunasävyiset huivit eivät taipuneet puikoillani sellaiseksi kuin piti... Yllä olevassa kuvassa on viimeisimmästä Ullasta tehdyt Koivu-sukat, joissa minun ainakin piti säveltää ohjetta jotta sain sukan istumaan jalkaani kunnolla (olivat siis nämäkin joutua purku-uhan alle...)
Pari myssyä, jotka jäänevät omaan käyttöön.
Virkattu ananaskuvioinen pitsiliina, malli löytyy Suuri Käsityölehti 9/1996, samalla mallilla olen joskus aiemminkin virkannut liinan.
Tämä pöllö etsii kotiaan ja tarkempaa sijoituspaikkaansa...malli tähän löytyy Suuri Käsityölehti 3/1984, lehden olen joskus löytänyt kirpparilta... purkulankaa kun käyttämäni lanka on, niin kuvassa näkyvät väriraidat selittyvät juurikin sillä, ajattelinkin josko yrittäisi värjätä tämän, tulisiko siitä sitten kunnolla yksivärinen?
Tähän Juhannusruusuun olen käyttänyt flip flopin jämät ja pidemmälle ei lanka riittänyt....
Keskimmäinen pitsiliina on Novita neuleet 2/98-lehdestä ja kas kummaa, löysin ullakolta samaa sarjaa olevan vähän isomman liinan eli siis tuttu malli :) Neulottu pikkuruinen liina/lasinalunen on myös vanhemmasta lehdestä eli Suuri käsityökerho 1/1987 ja nuo kukkaset uusimmasta Ullasta. Näin tähän näitä kerätessäni huomaan, että moni malli tosiaan on jostain vanhemmasta lehdestä, mutta ainakin virkattavien liinojen yms. kohdalla ei vuodet ja muoti vaikuta niin paljoa kuin joissain neuleissa. Lehtiä minultakin löytyy useita kymmeniä/satoja kappaleita, niitä on joskus mukava selata vaikka siihen kyllä saa aikaa tuhrattuakin yllättävän paljon. Aina kirpparillakin tulee selattua vanhoja käsityölehtiä, josko niistä löytyisi aarteita...
Muutama kyh-juttu odottaa vielä valmistumista, patalappuja ja kromosomisukat valmistuvat määräaikaan mennessä, katsotaaan miten muutaman muun työn käy? Tosiaan yksi kyh-neulomani pitsihuivi on käytössä yhdessä kesäteatterissa näyttelijän rooliasusteena....

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui