Huivi ja mustasukkaisuutta...

Tämä Lankakomeron 22 leaves shawlette-ohjeella tehty vironvillainen huivi valmistui siis jo aikaa sitten, mutta pääsi kuviin vasta nyt...on oikeastaan hyvänkokoinen ja malli mielenkiintoinen neuloa, joten saattaa olla että innostun tekemään toisen jostain muusta langasta ja kenties yksivärisenä.


Ja sitten siihen mustasukkaisuuteen ihan kirjaimellisesti! Nimittäin sukkasatoon ei ole oikein sukkia nyt siunaantunut, mutta aikaiseksi olen siis saanut kolmet mustat aikuisten sukat 7veikasta malleina tavis, novitasta (jostain..)palmikkosukat sekä UhoavanGnun Kerttu-sukat, näistä kahdet menevät kummitytölle lahjaksi ja hyväntekeväisyyten loput, kuten myös kuvassa olevat pienet vauvasukat. Sukkien taustana on pitkään marinoituneena ollut liivi/pusero, mikä ensin odotti pingotusta ja sitten kappaleiden yhdistämistä, lopputulos ei ainakaan päällä imartele muotoja mutta ainakin se on lämmin... tehty tempo-langasta ja ohje oli novitan lehdestä viime syksyltä.
Puikoilla jälleen monta työtä, yllätys, yllätys...pitäsi saada tehtyä peukalot kummitytön palmikkolapasiin, miten se voikin olla se ikävin tehtävä lapasien neulomisessa...?

Kommentit

 1. Suosittelen sormikaspuikkoja ja kelloa; seuraa paljonko aikaa kuluu ja ylläty! Ei kannata harmitella, kun niin nopsasti asia on hoidettu.

  VastaaPoista
 2. Oi kun on olet neulonut kauniin lehtihuivin! :)

  Minä täällä suunnittelen innolla marraskuun pakettiasi, olisiko kenties jotain erityistoiveita?! ;D

  Terkuin,

  SNY

  VastaaPoista
 3. Hei Sny!
  Erityistoiveita ei taida nyt olla, joten saat suunnitella oman mielesi mukaan...tähän asti olet lähettänyt ihania lähetyksiä,joten uskon saman linjan jatkuvan;) tosin noita ruiskaunokin suosittelemia sormikaspuikkoja minulla ei ole....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui