Sinisorsa ja valmiit huivit


Novitan 7veikan sinisorsasta neulotut aikuisen kokoa olevat sukat, jotka ovat ns. eriparia kun en vaan onnistunut raitoja saamaan kohdalleen, menevät hyväntekeväisyyteen, mutta lämmittävät kumpaakin jalkaa silti yhtälailla vaikkei samiksia olekaan...;) sekä pienet vauvasukat niinikään 7veikasta, raidat ovat teeteen pallas-langan jämiä.


Vihdoin on aiemmin mainitsemani huivit valmiina ja pingotettu. Ullasta otettu Lumi-huivi on neulottu Novitan Nalle-langasta....

...ja tämä Minttumaari Wool-langasta, johon piti tehdä erivärillä ns. reunus vaaleanpunaisen langan vähyyden vuoksi. Nämä huivit on tarkoitus toimittaa pohjoiseen vanhuksien hartioita lämmittämään eli lähtevät hyväntekeväisyyteen. Huiveja on aina yhtä kiva tehdä ja kun on kohde minne niitä voi toimittaa, niin voi olla että puikoille vielä huivi hyppää...ai niin mutta niitä sukkiakin pitäisi neuloa ja se joulukin...ja siellä töissä pitäisi käydä...no, ei oteta stressiä, tehdään mitä ennätetään ja mitä mieli tekee....
Löysin kirpputorilta vanhoja käsityökerhon lehtiä vuodelta 1974 ja 1976, on veikeää katsoa millaisia malleja on silloin ollut kun on itse 70-luvulla syntynyt, osa jopa on varmaan muotia juuri nyt ;)


Kommentit

  1. Sinähän olet ollut ahkerana! Söpöjä sukkia ja hengästyttävän kauniita huiveja!

    Ja toivottelen vielä näin blogisi välityksellä HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ Ystäväiseni! Toivottavasti synttärikirje ehti perille... :)

    Terveisin SNY

    VastaaPoista
  2. Kiitos, synttärikirje ehti perille ihan oikeana päivänä ja kauniit sukat olit tehnyt:) huomenissa paremmalla ajalla sitten kuvaan hienot uudet sukkani!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui