Huhtikuun paketti


Snyni lienee ajatustenlukija, sillä tuota kuvassa olevaa lankaa olen monesti netistä katsellut ja meinannut tilata...mutta nyt niin ei tarvitse tehdä sillä se lanka tuli tuon kaiken muun ihanuuden mukana. Eli huhtikuun paketissa oli Schoppel wollen Admiral Batik edition-sukkalankaa (tai voihan siitä toki muutakin tehdä...), knitpron sukkapuikot (ihgut, mulla on ennestäänkin näitä ja tykkään kovasti neuloa näillä), käsirasvaa ja Snyni itse tekemät kämmenekkäät (samaa "sarjaa" kuin viime kuussa saamani myssy).
Neuleita olen kovasti yrittänyt väkertää, ei ole vain tullut paljon valmista näytettävää...pari puseron "raatoa" odottaa kovasti saumojen ompelua (se on niin plääh hommaa, että...), olen kyllä ne saanut kostutettua ja muotoonsa pingotettua sekä puikoilla menossa puuvilla neule tennesee-langasta. Kuulun vain niihin laiskoihin, jotka eivät viitsi neuloa mallitilkkua ja silmämääräisesti katsotaan, neulotaan, puretaan ja harmitellaan, ettei neuleesta tullut sopivan kokoinen, yleensä jos ohjeen mukaan tekee niin tulee mallia teltta, kummallinen juttu vaikka lanka ja puikot olisi kuinka ohjeen mukaiset. Tämän vuoksi tykkäänkin tehdä huiveja, sukkia ja liinoja...
Nyt olen mukana askeleet-kampanjassa työporukan mukana joten aikaa neulomiseen jää nyt vähemmän, kun yritetään kerätä niitä askeleita, tosin osallistuin tänään kehonmittaukseen, jossa tulokseksi tuli (tän tiesin kyllä muutenkin) liikaa rasvaa=läskiä ja liikuntaa pitäisi lisätä...ja laihduttaa..hohhoijaa...yritetään;)


Kommentit

  1. Kiva, että lanka osui nappiin. Mietinkin pitkään minkä langan valitsisin;) Saumojen ompelu on tympeintä neulomisessa ja toinen mallitilkun teko. Muuten onko toiveita seuraavaan pakettiin vai laitanko ihan yllätystä? Hyvää kevättä sinne! Toivottaa Sny.

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Yllätykset on aina kivoja, joten jään odottelemaan mitä tuleman pitää...saumat ovat edelleen ompelematta kun piti yövuorossa aloittaa neulomaan uutta huivia...Aurinkoista kevättä myös sinulle Sny!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui