Ei enää salaisuuksia

Snyni lähettämä paljastuspaketti oli niin iso ja monipuolinen, että ne kaikki eivät millään olisi mahtuneet samaan kuvaan... vaaleanpunaista röyhelölankaa, joista nuo isommalla vyyhdellä olevat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Harmaa vyyhti puolestaan on tehty osaksi koirankarvasta, johon erityisesti koiraimmeisenä tykästyin:)

Koska ex- salainen ystäväni asustaa Porissa, niin kaupunkiin liittyviä asioita löytyi myöskin paketista mm. Pori Jazz-huivi.  Tuo hänen tekemänsä laukku on kyllä hieno ja sillä on aivan varmasti käyttöä. Löytyy siis nappeja, pyöröpuikot, kynttilöitä, puikkojen säilytyskotelo, lakuja jne.
Ja lisää paketin sisältöä...huh, heikompia siis alkaa jo hirvittää ...ei se mitä kuvasta löytyy vaan se mitä kaikkea hän minulle lähettikään...Remu-herra kiittää ja kumartaa saamastaan luusta! Ja tuo kirja 12000 syytä olla onnellinen- antaa ensisilmäyksellä paljon ajattelemisen aihetta. Ja sitten siihen kuka minulle näitä paketteja, kortteja ja viestejä on pitkin kevättä lähettänyt...hän on siis Sirpa (nimimerkillä Siru tässä sny-jutussa). Kiitos kaunis sinulle! Olet ilahduttanut minua ihanilla ja runsailla lähetyksillä, enkä ole hermostunut useisiin kortteihin vaan päinvastoin niitä on ollut ihana saada! Kiitos siis vielä kerran! Ollaanhan yhteyksissä vielä tämän kierroksen jälkeenkin...
Huomenna on siis toukokuun viimeinen päivä ja kesäkuun KYH on siis ihan lähellä...

Kommentit

  1. Kiva kuulla ja minusta oli oikein mukavaa olla sny-ystäväsi. Totta kai pidetään yhteyttä. Blogisi on jo suosikeissani. Sinulle oli tosi mukava lähettää kaikkenlaista pientä ja kerätä paketteja. Onnea kyh-juttuun. Itse en osallistu, sillä en onnistuisi kuitenkaan. Vielä viimeisen harjoitustyön kimppuun ja sitten palkitsen itseni käsityöviikonlopulla!

    terv. Sirpa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Salaisuus paljastui

salaista edelleen