Uusi vuosi, uudet kujeet...

Osallistuin Joulumuorin yllätys-vaihtoon, sain pariltani Tarjalta hienon ja runsaan paketin kauniiseen joulupaperiin käärittynä. Yllä olevassa kuvassa siis osa paketin sisällöstä, sille mukana tulleelle suklaalle on vain käynyt jo jokin häviämistemppu...;)Paketissa oli Tarjan itsensä tekemät aivan ihastuttavat enkelikortit sekä korvikset, jotka olivat niinikään hänen itsensä ekaa kertaa tekemänsä korvakorut...olin/olen edelleen aivan sanaton, ne ovat upeat! Kiitos!


Syksyn Sny-kierroskin päättyi osaltani ennen Joulua, mutta koska tietokone päätti haluta korjattavaksi juuri silloin niin bloggaaminen on jäänyt...tässä kuva viimeisestä lähetyksestä...sisälsihän se myös suklaata..minne lie hävinnyt....:)) Eli kuva kertokoon mitä kaikkea lähetys sisälsikään, langasta on muodostumassa sukat ja uudet puikot ovat päässeet heti käyttöön. Salaisena neuleystävänäni syksyn ajan oli siis Lila, ja aivan oikein aavistelin henkilöllisyyttäsi loppuvaiheessa, muistaakseni siinä vaiheessa kun liityin lukijaksesi oli syynä arvonta...Kiitos sinulle Lila miellyttävästä ja yllätyksellisestä syksystä! Tosi kiva oli saada e-kortteja ja välimuistamisia! Toivottavasti törmäillään jatkossakin netin ihmeellisessä maailmassa;)


Tässä vielä kuva virkkaamastani matosta...ontelokudetta kului 2kg ja se loppuikin hieman kesken, reunat eivät siis saaneet piparkakkureunusta, mutta ilahduttanee saajaansa siitä huolimatta.
Joulu siis oli ja meni...onneksi ja ihana arki on jo alkanut. Ilahdutin itseäni ja hommasin itselleni joululahjaksi uuden digikameran, nyt täytyy vain opetella käyttämään sitä. Kevään sny-kierrokseenkin ilmoittautuminen alkaa kohta, täytynee miettiä jättäisikö sitä tämän kierroksen väliin vaikka se on kyllä kutkuttavan jännittävää suunnitella ja saada paketteja...Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Salaisuus paljastui

olgan puuhat