Kaikki kiva loppuu aikanaan...

... nimittäin sain tänään snyltäni joulukuun paketin, josta paljastui myös se kuka näitä salaisia paketteja minulle on syksyn mittaan lähetellyt:) Joulunpunaisessa kauniissa laatikossa oli neljä kerää dropsin fabel-sukkalankaa, (lanka on tuttu ennestään ja taitaa erivärisenä löytyä pari kerää tälläkin hetkellä varastosta), joulukahvia, sydänheijastin ja paketissa oli paketoituna joululahja...ei tosin ole enää, kun en tietenkään malttanut odottaa jouluun asti;)Onneksi en odottanut, sillä lahjakääreestä paljastui aivan ihanat korvakorut, jotka oletan snyni tekemiksi. Siis katsokaa ja ihailkaa...kuva on tummahko, mutta niiden herkkyys ja ihanuus kyllä käy selville, sydämellinen kiitos sinulle Sny!
Ja nyt siihen kuka minun salainen neuleystäväni on tässä syksyyn mittaan ollut....Snyksi paljastui Maikki Maikin kontti-blogista. Kiitos vielä kerran sinulle Maikki tästä syksystä, olen saanut sinulta onnistuneita paketteja pitkin syksyä ja minua on ilahduttanut eniten se, että lähes jokaisessa paketissa on ollut mukana jotain itsetehtyä, niitä on kiva saada!

Kommentit

  1. Mukava kuulla että olet pitänyt paketeista :). Korvikset ovat omatekemäni, ja vieläpä ensimmäiset korvikset jotka olen koskaan tehnyt :).

    On ollut hauska jakaa syksyä kanssasi, ja jään kyllä ilomielin blogisi lukijaksi jatkossakin.

    Mukavaa Joulunodotusta Sinulle Neuleystävä! :)

    Terkuin Maikki

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Salaisuus paljastui

salaista edelleen