keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ensimmäinen viesti snyltä:)

Postin mukana tulla tupsahti tänään kirje, joka sisälsi talvisen kortin ja suklaata, eli ensimmäinen viesti kevään snyltäni! Hienoa, kiva saada tavallistakin postia vaikkakin pienen epätoivoin vallassa olenkin usein käynyt blogiani kurkkimassa (..ja hieman myös toisten) joko snystäni  kuuluisi jotain. Olet siis olemassa, kivaa:) Varmasti tulossa taas jännittävä kevät!
Muuten käsityörintamalla vähän tökkii, nyt 1½ sukkaa valmiina, pipoon pitäsi saada tupsu tehdyksi ja huivi muuten pääteltyä ja tietenkin kuvattua...

perjantai 13. tammikuuta 2012

Lähdin mukaan sittenkin..

...nimittäin kevään SNY-kierrokselle, vaikka ensin ajattelin jättäväni kierroksen kokonaan väliin...mutta tottahan on, että niitä paketteja on kiva suunnitella ja yrittää saada selville, mistä oma ystävä mahdollisesti pitää ja kiva niitä paketteja on myös saada. Minulla on ollut kyllä onnea noiden salaisteni kanssa, ei ole ollut tilanteita etteikö paketti olisi tullut ajallaan tai että ystävä olisi jättänyt leikin kesken. Eikä tässä olla mukana niin tiukkapipoisella mielellä, että ystävän täytyy pilkulleen noudattaa ilmoituskaavakkeeseen kirjoittamiani väri yms. toiveita. Ainahan voi iloisesti tulla yllätetyksi!
Toinen mihin ilmoittauduin mukaan on novitan neulomon sukkajuttu, missä vuoden aikana on tarkoitus neuloa 12 paria sukkia...yhtään paria ei vielä ole edes puikoilla, mutta tässähän on vielä yli 11kk aikaa...
Täytynee katsastella mitä muita mukavia juttuja netin ihmeellisestä maailmasta oikein löytyykään;) jos tiedätte jotain kivoja tempauksia, niin laittakaahan vinkkiä!

tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Osallistuin Joulumuorin yllätys-vaihtoon, sain pariltani Tarjalta hienon ja runsaan paketin kauniiseen joulupaperiin käärittynä. Yllä olevassa kuvassa siis osa paketin sisällöstä, sille mukana tulleelle suklaalle on vain käynyt jo jokin häviämistemppu...;)Paketissa oli Tarjan itsensä tekemät aivan ihastuttavat enkelikortit sekä korvikset, jotka olivat niinikään hänen itsensä ekaa kertaa tekemänsä korvakorut...olin/olen edelleen aivan sanaton, ne ovat upeat! Kiitos!


Syksyn Sny-kierroskin päättyi osaltani ennen Joulua, mutta koska tietokone päätti haluta korjattavaksi juuri silloin niin bloggaaminen on jäänyt...tässä kuva viimeisestä lähetyksestä...sisälsihän se myös suklaata..minne lie hävinnyt....:)) Eli kuva kertokoon mitä kaikkea lähetys sisälsikään, langasta on muodostumassa sukat ja uudet puikot ovat päässeet heti käyttöön. Salaisena neuleystävänäni syksyn ajan oli siis Lila, ja aivan oikein aavistelin henkilöllisyyttäsi loppuvaiheessa, muistaakseni siinä vaiheessa kun liityin lukijaksesi oli syynä arvonta...Kiitos sinulle Lila miellyttävästä ja yllätyksellisestä syksystä! Tosi kiva oli saada e-kortteja ja välimuistamisia! Toivottavasti törmäillään jatkossakin netin ihmeellisessä maailmassa;)


Tässä vielä kuva virkkaamastani matosta...ontelokudetta kului 2kg ja se loppuikin hieman kesken, reunat eivät siis saaneet piparkakkureunusta, mutta ilahduttanee saajaansa siitä huolimatta.
Joulu siis oli ja meni...onneksi ja ihana arki on jo alkanut. Ilahdutin itseäni ja hommasin itselleni joululahjaksi uuden digikameran, nyt täytyy vain opetella käyttämään sitä. Kevään sny-kierrokseenkin ilmoittautuminen alkaa kohta, täytynee miettiä jättäisikö sitä tämän kierroksen väliin vaikka se on kyllä kutkuttavan jännittävää suunnitella ja saada paketteja...Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!