Eikö mun puikoilta valmistu muuta kuin sukkia...?


Valmistuu toki muutakin, kun vaan saisin aina inspiraation kuvata valmistuneet työt... kun kaikki muut neuloo Annista niin minä myös...tosin minun versioni on ilman nyppyjä, kun ne ei vaan taipuneet nypyiksi sitten millään ;) lankana on jo kertaalleen neuletakiksi neulottua ja siis purettua Rose mohairia, mutta näin koemuotoiseen mallinkokeilu neulomiseen se kävi oikein hyvin. Malli oli siis kiva neuloa, ja voi olla että teenkin jostain muusta langasta toisen ja yritän niitä nyppyjäkin neuloa ihan tosissaan, kyllä ne kuitenkin antavat huiville lisäilmettä.
Nämä on mun uudet ihastukset, uusimmasta Novitasta neulotut lähes polvisukat ja palmikot onnistuvat ilman apupuikkoakin joutuisasti. En raaskinut ostaa kalliimpaa raitalankaa, joten tämä pirteä ns. pinkki on oikein piristävä.

Nämä sukat neulottu syksyn snyltäni Maikilta saamastani drops delight-langasta ja mallikin on hänen lähettämänsä circle socks.


Uups, nämä kamalat ihanuudet ovat sitten unisukiksi pimeässä peiton alla pidettäväksi neulottu... yrityksenä saada tuhottua erinäisiä jämälankakeriä... no, jämälankoja löytyy edelleen ja niistä olenkin virkannut isoäidin-neliöitä, mutta vielä en oikein tiedä mitä niistä teen, joten virkkaillaan aina välitöinä lisää ja katsotaan miten marinoituneita niistä vielä tuleekaan :)
Menossa vaihteeksi virkattu liina kalalangasta ja taas miljoona eri juttua mielessä mitä sitä voisikaan tehdä. Sny-salaisia juttujakin mietittynä/hankittuna/tehtynä, mutta eipä niistä sen enempää.Kommentit

 1. Ihana Annis ja söpöjä sukkia!! Erityisesti Circle Socksit!

  VastaaPoista
 2. Annista on mukava neuloa, olen tehnyt kaksi Annista ja ehkä teen vielä lisää. Kaunis Rosemohair Annis ja sukat myös.

  VastaaPoista
 3. Kaunis annis! Kevään ratoksi saat jotain muutakin työtä kuin neulomista.. ;) Postilaatikkoosi kolahtaa jotain lähipäivinä.. ehkä jo huomenna!

  T: Sny

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

olgan puuhat

Lokakuun paketti

Salaisuus paljastui