torstai 16. toukokuuta 2013

Paljastuksia

 Sny-kierros siis on tullut päätökseen ja sain omalta pariltani viimeisen paketin....ja "taivas varjele mitä sieltä paljastuikaan" (jääkiekosta vähän vaikutteita ilmeisesti saatu...) ihgu-ihana huivi:)
Tässä vaiheessa alkoi pikkuisen hymyilyttämään, nimittäin samassa postauksessa jossa kerroin ensimmäisestä sny-paketista, on kuva myös voittamastani huivista....mikä sattuma, salainen ystäväni on ollut samainen Ertzu, jonka arvonnasta huivin itselleni sain.....en siis osannut epäillä mitään, enkä sinua siis käsialasta tunnistanut.

Paketti sisälsi toki kaikkea muutakin kivaa, kuten kuvasta näkyy, kivanväristä vihreää suomenlampaan villalankaa, (mietinnässä siis mihin sen oikein raaskisi käyttää....) herkkuja teen ja lakujen muodossa, helmiä, koristelintu ja toinen ihgu-asia....nimittäin nuo korvikset jotka ertzu on itse tehnyt, kiitos, niitä on jo ennätetty eilen korvissa pitämäänkin:)

Sain välimuistamisena myssyjä ja asusteita-lehden jo vapun aikoihin, myöhäinen postaus tulee siis tässä, pahoitteluni... Kiitos sinulle Ertzu tästä keväästä, olet onnistunut ilahduttamaan minua moni eri tavoin!
Ihanaa kesää kaikille blogini lukijoille, nautitaan aurinkoisista päivistä ja ihana katsoa kuinka luonto herää kukoistamaan. Mamman kultakin on samaa mieltä, varsinkin kun lämpenevät ilmat ja vedet tietävät sitä, että pääsee uimaan :) Pappa-koira yhtyy samoihin sanoihin, sikäli kun saadaan tuo haava katsraation jäljiltä parannettua...