torstai 25. huhtikuuta 2013

Kesäkivaa

Bongasin tämän vaihdon Heidin aherrukset-blogista ja tiedot siis jo vaihdon emolle lähetetty! Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu! Sny loppuu toukokuussa ja tästä saa vähän lisäjännitystä kesään.... Käykäähän muutkin osallistumassa kesäkassi-vaihtoon:)

perjantai 12. huhtikuuta 2013

yllätetty

 Snyn lähettä paketti haettu postista tiistai aamuna ja Wau, mikä paketti! Paketin aiheena oli jalat ja jalkojen hyvinvointi ja siihen helpotusta saa yllä olevista tuotteista:)
 Paketti sisälsi minulle uutta lankaa, trekking handistä tulee varmasti sukat jossain vaiheessa, mukana oli puikot ja polvisukkien ohje ja hieman muutakin, kuten kuvasta näkyy...
Mutta se Wau-juttu oli tämä! Snyni koukkuamalla tekemä laukku! Hieno kuin mikä! Kiitos, kiitos! Sanoinko jo miten paljon siitä tykkään:)

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

reipas malli

 Mamman mallipoika:) Joku voisi melkein syyttää eläinrääkkäyksestä, mutta todettakoon että sopimukset on välillämme kunnossa ja palkka maksettu työn jälkeen verojen (tai paremminkin korkojen) kera....;) Eli Snyltä saamastani Taika-villalangasta muotoutui Baktus-huivi, ja lanka oli minusta melko samanlaista neulottavaa kuin vironvillalanka. En kylläkään ole vielä huivia kastellut ja pingoittanut, mutta lämmin on eikä kutita.
 Hammasharjakin melkein sävy sävyyn, tosin harjasta ei paljon jäänyt jälkipolville säästettävää kuvan oton jälkeen....
Rakas Sny! Pyydän anteeksi, etten ole aikaisemmin saanut kuvattua ja blogattua lähettämääsi välimuistamista, jonka siis sain postin mukana aiemmin. Hmmm...jostain syystä sain sukka-ohjeita, olenkos minä koskaan sukkia neulonut;) Hih, jos selaa tätä blogia, niin aika monessa postauksessa näkyy olevan sukkia, että kyllä kaikki sukka-ohjeet ovat lämpimästi tervetulleita!