maanantai 18. maaliskuuta 2013

tyylilleen uskollisena...

 Mamman kulta, joka jaksaa joka päivä ihastuttaa ja joskus vihastuttaa...Niilosta on kehkeytynyt varsinainen saunakaveri, lauteille päästyään sitä ei meinaa saada saunasta pois millään:)

 Tyylilleni uskollisena siis parit sukat, joista edellisessä postauksessa jo mainitsinkin. Ylimmät ovat nalle-langasta ja siniset sukat puuvilla-sekoitelankaa, en oikein kyllä ihastunut ko. langan neulomisesta, lankana siis Schoppel Wollen Sport Cotton. En edes uskalla laskea kuinka monet sukat kätköihini ovat piiloutuneet, vaikka kevät siivouksia tehdessä tuleekin turhaa tavaraa kaapeista pois heitettyä....eivätkä nämäkään sukat varmasti jää viimeisiksi...:)
 Tilasin pari kirjaa sillä seuraamuksella, että patalappuja on muutama valmistunut, niihin on myös saanut villalangan jämiä hyvin kulutettua....
 Tässä siis kirjasta ensin pari mallia....
 ...tässä lisää, kukkanen ja mekko....
sekä minusta ihanin, mutta varmasti epäkäytännöllisin ko. tarkoitukseen....tämän kauniin kukkasen ajattelin antaa äidille koristamaan keittiötä....näitä voisi kyllä virkata erivärisinä lisääkin;)

tiistai 12. maaliskuuta 2013

sny ja haastetta pukkaa

Perjantaina postilaatikossa odotti pakettikortti noudettavasta lähetyksestä, mutta en päässyt silloin hakemaan vaan eilen kaiken muun tohinan keskellä oli jo pakko päästä postiin...ja wau, mikä lähetys siellä minua odotti! Tuo TAIKAvillalanka on minulle uusi tuttavuus, mutta väri mitä ihguin:) Virkkausteema sai jatkoa virkkauslangan ja kahden koukun muodossa sekä paljon herkkuja niin minulle kuin karvakorvillekkin, kiitos jälleen kerran salainen ystäväiseni! Mukana oli myös kahdet korvikset, joista toisia oli pakko kokeilla heti korviin, ovat oikein pirteät ja luulenpa niiden pääsevän etenkin kesällä korviani koristamaan.Sain Reppanaiselta tunnustuksen jo jokin aika sitten, jossa pitää kertoa kahdeksan asiaa itsestään ja lähettää tunnustus eteenpäin kahdeksalle...olen tylsä tyyppi, teen kahdeksan tunnustusta mutten laita eteenpäin vaan "saa käyttää, mut ei oo pakko, hei"

1. Nautin tästä vuodenajasta vaikka kesä on lempivuodenaikani
2. Käsitöissä lempineuleeni ovat sukat, ellei kukaan ole vielä huomannut...nytkin parit sukat odottavat pääsyä kuvattavaksi
3. Tykkään myös ajoittain virkata:)
4. Minulla on kaksi koiraa, joiden kanssa touhutaan erilaisia noutaja-juttuja
5. Haaveenani on edelleen joskus tehdä kansallispuku itse alusta alkaen, se, että minkä niistä haluaisin tehdä ei ole täysin selvillä.
6. Hamstraan lankoja, ja netistä tilaamista tietoisesti yritän rajoittaa...
7. Hamstraan myös käsityöaiheisia lehtiä ja kirjoja
8. Tunnustaudun kaiken makean ystäväksi