tiistai 31. heinäkuuta 2012

22/23Niinhän siinä sitten kävi, että 22/23 työtä kyhäilyistä sain valmiiksi asti, viimeinenkin työ on kyllä neulottu mutta tyynyksi ompeleminen siis puuttuu...mutta hyvä näin!
Seuraava Sny-kierroskin alkaisi mutta jätän tämän kierroksen nyt väliin vaikka minulla on ollut joka kerta todella upeita salaisia neuleystäviä! Kiitokset heille kaikille vielä näin jopa vuosien päähän! 

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Valmistuneita kyhäilyjä

Koristehattu, kovitettu vesi-sokeriliuoksella, tuli aika kiva vaikka itse niin sanonkin...;)

Virkattu liina, näitä niitä minulla riittää, pitäisi keksiä siis hyviä lahjoituskohteita näille niin voisi vaikka lisää virkkailla...

Patalappu, tähän sai hyvin uppoamaan nalle-langan jämiä.

Nämä sukat ovat Novitan sukkaliitteen joogasukat, näihin on vain neulottu myös kärki.

Kesävoi-sukat iloisen kirjavasta langasta, tavissukat myös iloisen karkkivärisestä nalle kukkaketo-sarjan langasta sekä tiskirätti.

Röyhelöhuivi...tykätä vai ei? 

Kyhäilyistä onkin suurin osa valmiina, pari työtä pitää vielä kuvata ja kukkakeijun tossut ommella valmiiksi, aikas hyvältä näyttää ja saattaa olla että kaikki työt valmistuvat ajallaan...vai eipä tuosta oteta "ressiä"....nyt on kesä ja marjametsät kutsuvat, joten neulomiset ja muut käsityöt jäävät vähemmälle, onhan sitä sitten syksyn pimetessä taas ehkä enemmän aikaa niitä tehdä....