keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ei enää salaisuuksia

Snyni lähettämä paljastuspaketti oli niin iso ja monipuolinen, että ne kaikki eivät millään olisi mahtuneet samaan kuvaan... vaaleanpunaista röyhelölankaa, joista nuo isommalla vyyhdellä olevat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Harmaa vyyhti puolestaan on tehty osaksi koirankarvasta, johon erityisesti koiraimmeisenä tykästyin:)

Koska ex- salainen ystäväni asustaa Porissa, niin kaupunkiin liittyviä asioita löytyi myöskin paketista mm. Pori Jazz-huivi.  Tuo hänen tekemänsä laukku on kyllä hieno ja sillä on aivan varmasti käyttöä. Löytyy siis nappeja, pyöröpuikot, kynttilöitä, puikkojen säilytyskotelo, lakuja jne.
Ja lisää paketin sisältöä...huh, heikompia siis alkaa jo hirvittää ...ei se mitä kuvasta löytyy vaan se mitä kaikkea hän minulle lähettikään...Remu-herra kiittää ja kumartaa saamastaan luusta! Ja tuo kirja 12000 syytä olla onnellinen- antaa ensisilmäyksellä paljon ajattelemisen aihetta. Ja sitten siihen kuka minulle näitä paketteja, kortteja ja viestejä on pitkin kevättä lähettänyt...hän on siis Sirpa (nimimerkillä Siru tässä sny-jutussa). Kiitos kaunis sinulle! Olet ilahduttanut minua ihanilla ja runsailla lähetyksillä, enkä ole hermostunut useisiin kortteihin vaan päinvastoin niitä on ollut ihana saada! Kiitos siis vielä kerran! Ollaanhan yhteyksissä vielä tämän kierroksen jälkeenkin...
Huomenna on siis toukokuun viimeinen päivä ja kesäkuun KYH on siis ihan lähellä...

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Keskeneräistä...

...on vielä tavallaan tämäkin, nimittäin ihanainen snyni on muistanut minua usealla pienellä lähetyksellä, mutta vielä puuttuu SE paketti, josta salaisuus paljastuu... kuten salainen ystäväni huomaat noista alemmista kuvista, niin päättelyneulat eivät vielä ole olleet käytössä:)

Tässä neulottu Novitan ohjeella tyynynpäällinen, josta siis saumat ompelematta, lanka on joltain sny-kierrokselta saatua lankaa...kiva tehdä, voisipa kokeilla jostain puuvillalangasta lisää näitä.

Virkattu liina ja Kerttu-sukat 7veikasta.

Tässä sukat, jotka tehty purkulangasta..olisiko ollut vuoden takainen kyh-projekti, jolloin valmiiksi tuli vain yksi sukka ja malli ei enää ollutkaan niin kiva....nyt siis sukat sorjissa säärissäni;)

Puuvillalangasta virkatut pitsit, jotka pitäsi saada kiinnitettyä pyyhkeeseen...pyyhe siis odottaa...

Olen monesta blogista lukenut tarinoita Tallinan Karnaluks-lankakaupasta, en sitä aiemmilla reissuilla löytänyt vaan nytpä oikein kartan kanssa perille löydettiin...voi taivas, millainen paikka! En oikein osannut ostaa lankaa, kun pää oli aivan pyörällä kaikesta tavaran paljoudesta....seuraavalla kerralla osaan varautua suunnitelmalla siitä, mitä aioin tehdä ja millaista lankaa tarvitsen....tai sitten en...aikaa kyseisessä paikassa saisi siis kulutettua runsaasti.

Ja jotta elämä jälleen kerran ei kävisi liian seesteiseksi, niin osallistuin jälleen kesäyön hullutukseen....katsotaan montako työtä saan aloitettua ja kenties valmiiksikin...tai ainakin päättelyä vaille valmiiksi;)