tiistai 14. helmikuuta 2012

Aina on ystävänpäivä

Snyni on ollut ahkera ja hän on lähettänyt minulle viikon sisällä kaksi korttia. Ylinnä oleva tuli siis jo viime viikolla ja tuon alimmaisen,jossa on kiinni tuo ihana rintanappi sain tänään. Isot kiitokset! Noita virkkuukoukkusen tuotteita olenkin aina ihaillut, mutten niitä ole itselleni hankkinut...nyt minulla on yksi tosi hieno rintanappi:)
Viime postauksessa vihjasikin kirjahankintoihin ja laitanpahan tähän nyt sitten kuvan kahdesta viimeksi hankkimastani teoksesta. Täytyy kyllä nyt todeta, että ehkä joskus kannattaisi tutustua teoksiin vähän tarkemmin, eikä vaan intoa puhkuen tilata niitä netin kautta....kivoja kuvia on molemmissa ja jotain sellaista ohjettakin, mitä saattaisin tehdä...Tuossa kaikki lähti lapasesta-kirjassa on vaan itselleni melko haastavia ohjeita, työt kun ovat pääsääntöisesti paitoja tai muita isompia töitä.
Jee, minä olen neulonut jo kolmet sukat tänä vuonna, enää puuttu vain yhdeksän paria... tässä mallina Suomu-sukat ja lankana nalle marjaretki mustikka. Ohje on joutuisaa neulottavaa ja joustaa kivasti. Joskus aikoja sitten olen samalla ohjeella neulonut yhdet sukat.
Nämä sukat on neulottu Katia ole socks tribu-langasta, mikä oli itselleni uusi mutta positiivinen yllätys. Olin nimittäin tilannut tätä lankaa joskus jostain edullisesti, vaikka lanka on ohutta, se on tosi mukavaa neuloa ja neulomisjälki on sileää. Malli on Angee Cookie A:n kirjasta suloisimmat sukat, ja voi olla että kyseisestä kirjasta siirtyy puikoille joku toinenkin malli...välillä on kiva neuloa sellaista mallia, missä joutuu ohjetta seuraamaan tiheään. Näistä tuli siis omasta mielestäni kivat vaikka kuvio ei kirjavassa langassa niin hyvin näy;)

perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän piristys

Minulla on jostain syystä ihme taipumus kerätä erilaisia lankoja, tietämättä ihan tarkkaan mitä niistä milloinkin aion tehdä....Tämä polku-lanka on yksi niistä, värinä muistaakseni mustajuuri tai munakoiso;), ensin yritin tehdä näistä säärystimiä, sitten sukkia ja lopulta siitä tulikin huivi. Mallia otettu vähän sieltä ja täältä, perustylsää aina oikeaa ja vähän virkattua pitsiä reunaan. No, tuli siitä oikeastaan ihan kiva ;)
Sukkatempauksen ensimmäiset sukat valmiina eli piirakkasukat nalle-langasta
Monissa blogeissa on vilahtanut Pihla-pipo, joten minäkin tahdoin sellaisen ja viime syksyn salaiselta ystävältäni Lilalta saamani Puro-lanka kävi tähän oikein hyvin. Tupsuja en ole tehnyt sitten varmaan ala-asteen, mutta kyllä tuo ihan tupsulta näyttää...
Eilen sain mukavaa postia...kevään snyni oli muistanut minua jo ensimmäisellä paketilla. Ihan uutta minulle on tuo Punk-lanka, saisikohan siitä ja tuosta Rose mohairista tehtyä yhdessä jonkinlaisen huivin. Paketissa oli hänen itsensä tekemä panta, kiitos kovasti! Minua niin ilahduttaa nuo itse tehdyt jutut:) Tuosta Nalle colorista tulee varmaankin sukat tai pipo tai...jotain joskus:)
Snyn paketissa oli myös vihkonen täynnä erilaisia leikekirjontamalleja, olikohan tämän tarkoitus olla mukana? Ei siinä mitään, kivoja malleja ja haastetta opetella leikekirjontaa sitten joskus....
Minullapa onkin yhdet toisetkin sukat valmiina, mutta niistä kuvaa ja juttua seuraavalla kerralla, sekä yksi sukka ohuesta langasta väkerrettynä erään kirjan ohjeella tehtynä...ai niin, tulihan minulle juju-kerhosta yksi kirjakin...seuraavaan kertaan jätetään sekin niin onpahan jotain jutun juurta jos neuleet ei edisty...;)