maanantai 26. syyskuuta 2011

Iloinen yllätys Snyltä!

Tänään postilaatikossa odotti iloinen yllätys Snyltä. Hän oli ystävällisesti ajatellut varustaa minua syksyn pimeneviä aikoja varten ja lähettänyt PikkuMyy aiheisen heijastimen:) Kiitos!!
Minun suosikkini muumeista on myös PikkuMyy Nuuskamuikkusen ohella, en tiedä sitten kumpi ko. hahmoista itseäni sitten kuvaa parhaiten...;) Voi, miten tälläiset mukavat pikku yllätykset piristävätkin päivää kummasti, vaikka tänään sää on ollut oikein aurinkoinen ainaisen syyssateen keskellä.

perjantai 23. syyskuuta 2011

Sukkasatokin viimein korkattu...


Sukkasato siis osaltani vihdoinkin korkattu ja kaksi paria tavissukkia lähtee Villaa ylle-keräykseen ensiviikolla (minulla on pari muutakin paria siihen keräykseen aikaisemmista jutuista tehtynä), joten hyväntekeväisyyttä tässä harrastetaan...eli saadaan siis lankoja kulutettua johonkin ja toivottavasti jonkun ihmisen varpaita lämmittämään siis päätyvät aikanaan;)
Nämä polvisukat ovat viimeisimmästä Novitasta ja seiskaveikasta neulottu...en vain raaskinut ostaa ohjeessa ollutta raitalankaa, mutta näin yksivärisinäkin kelpaavat minulle mainiosti...

perjantai 16. syyskuuta 2011

Oi syyskuu....

Syyskuu on siitä syystä mukava kuukausi, että ensinnäkin salaisen neuleystävän ensimmäinen paketti saapui eilen ja sitten omat synttärini ovat tänään....mutta eilen olin aivan onnesta soikeana kun avasin Snyni paketin! Tuo kuva tai kuvat eivät tee oikeutta kaikelle ihanuudelle mitä sain ja niinpä esitän pahoitteluni, että snyni lähettämä itse virkattu huivi ei kuvassa pääse lainkaan oikeuksiinsa. Mutta katsokaa ja ihailkaa! 4 kerää Puro-lankaa (aivan ihqut värit, kajastus), pikku pussukassa 3 tuikkukynttilää, emalinen muumimuki, nameja ja kaikista liikuttavin on vaaleanpunainen virkattu kolmiohuivi....KIITOS!
Eikö olekkin ihastuttava paketti? En kai suotta toista kuinka ihastunut tuohon lähetykseen olen ja mielenkiinnolla odotan seuraavia;)
Sain jo elokuun lopulla Neule-Kirpulta ruusuisen tunnustuksen, lämmin kiitos sinulle!
Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään se eteenpäin viidelle ystävälle...
1. Lempiruoka: kinkku-aurajuusto-pasta
2. Lempimakeiseni: salmiakki, lakut, suklaa...
3. Lempiluettavaa: kaikki romanttinen "hömppä" jota voi lukea juuri ajattelematta mitään
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: television ääressä vallaten sohvan ja sohvapöydän kaikella tarpeellisella
5. Lempielokuvani: Napapiirin sankarit, Helmiä ja sikoja, Äideistä parhain...yleensä kotimaiset elokuvat (voi neuloa samalla kun ei tarvitse lukea tekstitystä..)
En laita nyt tunnustusta eteenpäin vaan jokainen blogissani vieraileva on ansainnut ruusuisen tunnustuksen!
Käsityörintamalla on ollut hiljaista, parit sukat ovat valmistuneet, joista kuva seuraavalla kerralla...