keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sulo Vileenin oireita...

...ei ole tämä vaan Syksyn Sny lähestyi minua näin ihanalla kortilla, kiitos! Odotan jännityksellä mitä kaikkea parini minulle keksiikään;) ja samalla itse mietin kuumeisesti miten omaa pariani voisin ilahduttaa ja kenties yllättää iloisesti. Eli siis "antauduin" ja päätin sittenkin lähteä mukaan Sny-kierrokselle vaikka mietinkin jättäväni tämän kierroksen väliin... Tuossa muistikirjaani selatessani tein sellaisen havainnon, että tämä syksy on itselleni kuudes sny johon osallistun. Ensimmäisen kerran blogittomana osallistuin vuoden 2008 syksyllä, jossa oma parini oli Vuokko, mutta kas, kummaa sitä tietoa en mistään löydä, että kuka minulle silloin paketteja lähettelikään...? Eli jos tämä kyseinen henkilö sattuu blogiani lukemaan niin laitathan kommenttia tulemaan? Siitä lähtien joka vuosi siis mukana kuin peräpukama (syksy 09 jäänyt väliin) ja monia blogituttavuuksia sitä kautta löytynyt. Käyn kyllä lähes päivittäin erinäisissä blogeissa katsomassa mitä kukin tekee jne. mutta olen vain auttamattoman huono itse kommentoimaan...josko tässä yrittäisi tormistautua...varokaa vaan saatanpa jo tänään näin lomankunniaksi tehdä kommentointi kierroksen;))
Heinäkuussa luin jälleen kerran yhdestä blogista, että minua on arpaonni suosinut ja kuvassa olevan risteily-bonuskortin voitin itselleni. Kyseessä oli siis keväällä lähettämäni sytomyssyt Eteläiseen Suomeen Angeliguen kautta. Mutta hei, siis wau, minua ei kovin usein arpaonni ole suosinut joten yllätys oli kyllä melkoinen....
No niin nyt päästään tuohon otsikossa viittaamaani oireisiin, jonkin ihmeellinen pakkomielle nettiä selatessa tuli että pöllöaiheista kangasta on saatava...ja niinhän minä sitten jostain saksanmaalta sitä tilasin...ja samalla, kun halvalla sain niin sitten siinä samalla tuli vähän muutakin kangasta...älkää vaan kysykö mitä minä niistä meinaan tehdä...
Kyhäilyistä valmistunut Vilja-huivi esittelyssä. Ilmoittauduin mukaan Sukkasatoon ja nyt onkin sitten etsinnässä mahdolliset hyväntekeväisyys kohteet, koska jostain syystä omaan jalkaan sopivia sukkia löytyy omasta takaa ihan tarpeeksi ( puikoilla itselle kylläkin polvisukat tulossa..)

tiistai 2. elokuuta 2011

Kyh-loppukatsaus

Niinhän siinä loppujen lopuksi kävi, että sain valmiiksi 17/25 noista kyh-aloituksista ja niistä ei siis valmista tule kaikista milloinkaan... mutta tavikset miesten sukat 7veikasta villaa ylle-keräykseen valmistuivat määräaikaan mennessä.
Samoin kromosomi-sukat uusimmasta Ullasta, tosin varren kromosomi-kuviot eivät kuvassa näy kunnolla eikä tuo kirjava 7veikka-lankakaan ole siihen paras mahdollinen.
Patalappuja valmistui siis neljä kipaletta, ovat luonnossa melko "söpöjä" vaikka niin itse sanonkin....kiva malli, jolla voisi joskus tehdä lisää;)
Sitten itselleni tilaamia juttuja Priima-lankatalosta...nyt minullakin on succaplokki, tosin yksi kappale, mutta senkin avulla saa esiteltyä sukkia paremmin, uusi huivineula ja ihanan tuntuista merinovillaista Malabrigo Lace-lankaa...mikä ei ole luonnossa noin kirkkaan sinistä vaan enemmän violettiin vivahtavaa. Valmistuisikohan tästä joku ihana huivi...ei oikeasti ole minun värini, mutta jotain muuta ainaisen musta/valko/punainen-linjaan välillä.
Syksyn Sny-kierrokselle on ilmoittautuminen käynnissä...itsellä mietinnässä osallistunko nyt vai jätänkö tämän kierroksen väliin...?