perjantai 18. maaliskuuta 2011

Oranssia piristystä


Tämä lämmin oranssin sävyinen paketti saapui postin mukana eilen ja sen mukana kortissa mainittua piristystä päivään myös. Lanka on Gedifran cashmerinoa, ihanan pehmeää ja minulle uusi tuttavuus, mutta enköhän Snyni keksi siitä ajanmittaan jotain kivaa;) Herkut on syöty, suklaa OLI syntisen hyvää! Ja rapsutukset koiralle välitetty! Uusi Novita tuli eilen myös, kerkesin aloittaa virkkaamaan liinaa jo puoliväliin, kunnes tänään huomasin ettei se mennytkään ihan ohjeen mukaan, pyöreä liina alkoi uhkaavasti muistuttaa koria....purkuun siis koko tekele ja uusi yritys...josko se nyt onnistuisi. Sytomyssyjä on valmistunut pari lisää ja muutama vielä tulenee, kun satuin kirpparilta löytämään niihin sopivaa lankaa:)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Virkkausta ja sytomyssyjä

Vaikka blogiin ei useasti näitä päivityksiä ilmesty, niin on täällä jotain saatu valmiiksikin.... virkattuja liinoja on syntynyt kaksikin kappaletta, en tosin tiedä mihin näitä oikein tein mutta lahjoitetaan vaikka joskus sopivan tilaisuuden tullen sopivalle uhrille...:) molemmissa on käytetty kalalankaa, purettu yli kymmenen vuotta kesken olleesta virkatusta verhontekeleestä ja kuten arvata saattaa, niin ko. lankaa löytyy useampaankin liinaan vielä...hmm..uusimmassa Novitassa ilmeisesti tulee olemaan jokin mielenkiintoinen malli, ei kun lehden ilmestymistä siis odottelemaan. Malli ylläolevaan liinaan oli Kauneimmista käsitöistä tältä vuodelta.
Tämän liinan nimi oli muistaakseni metsätähti ja jostain Kauneimmista käsitöistä löydetty malli lienee...laiskuuttani en muista merkitä tekemiäni töitä tarkemmin...

Viime syksyn ei niin salaiselle ystävälleni Angeliguelle tulin vihjanneeksi että voisin tehdä joitain sytomyssyjä eteläisen suomen suuntaan ja tässäpä niitä on muutama kipale valmiina, osa koristeltuna kukkasin...

... ja osa ilman sen suurempia koristeita, nuo neulotut myssyt on tehty Ixun Kiertää-pipon ohjeella (löytyy Ulla 02/10)ja ovat oikein kivoja neulottavia.Tässä oma lempparini noista myssyistä ja ihan omassa päässä kuvattuna, vaikeaa vaan saada omaa päätään kuvattua...;)